Půlka psa, okolo 12-13 roku mi jedno dítě vyrostlo 20cm a 5 čísel bot.....od té doby už to bylo lepší......(tento konkrétní rok jsem kupovala hodně bot)
Ale tepláky a mikiny na ven, když min. 1x za týden jsou ven si určitě donesli domů i během 1-5. třídy, protože jim to bylo malé(rukávy nad zápěstí a podobně).
Zdravotní pantofle jsem měnila...min. 1x...a boty na TV též.
Pravda je ta, že do bund co nosilo moje mladší menší dítě v 7letech, nedorostl ještě ni synovec co mu bude 9let......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.