| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Jsou lidi, co na předražených hadrech ujíždí. Jen to prostě není tak, že by je potřebovali, jenom je chtějí. "

No, a to je právě předmětem diskuse.

Jestli je FAKT potřebují, nebo je jen chtějí.

(to první by mě dost mrzelo, ale to druhý by mi přišlo zcela OK, je hezký, když se někdo hezky oblíká, jen by mi vadilo, kdyby si MUSEL kupovat předražený věci, aby se s ním vůbec někdo bavil)

Mně teda žádný vyšší kruhy nehrozej, ale kdyby přece jen motyka spustila, tak si umím představit, že si najdu dobrou švadlenu a nechám si našít z kvalitních materiálů na míru. Neumím si představit, že by i sebelepší konfekce tohle trumfla, a považovala bych to za vrchol luxusu, ale můžu se plíst.

To samý kabelku - nechala bych si udělat něco na míru podle svý představy, a myslím, že by to určitě nestálo ani dvouciferný částky a byl by to originál.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.