| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje zkusenost je, ze lidi, kteri si na tyhle drahy kousky potrpi, jsou zaroven ti, co vykladaji, ze to "musi, protoze by si bez toho pracovne / spolecensky neskrtli". Auta se jako statusovka berou tak nejak obecne, stejne jako bydleni. Ale u hader to plati velmi omezene (spis v kruzich ruznych sibru nez spickovych profesionalu). Urousanej obchodnik moc neproda, ale oblek za 80k taky neproda vic nez oblek ze 15k.

Mela jsem prilezitost se podivat do kruhu vysoce kultivovanych (stare penize), tam byla zretelna i jakasi povznesenost, s trendy superluxusnim kouskem by clovek vypadal jako zbohatlik. Tam byla spickova krejcovina, ale klidne starsiho data. Ja jsem obstala velmi dobre v kombinaci slusne konfekce a vlastni krejcoviny (kdo chce, muze se usklibovat) a s jednoduchym sperkem z ceske dilny (dobry namet k hovoru).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.