Marko, no se nediv. chtěla jsi po něm 2 věci najednou.....tu první zapomněl ve chvíli kdy jsi začala klást dotaz číslo dvě.....soustředil se na to a když dorazil do skladu vůbec netušil co jsi po něm chtěla to první.......(on jim ten mozek funguje divně)
Mám to doma 3x a už jsem si zvykla, že pokud toho chci víc. Sepisuji a oni odškrtávají.....pro všechny je to lepší.
je to kdo z koho. A já se z nich zbláznit nechci.
Já si toho v práci užila taky dost, nevýkonný kolega měl o 1/3 vyšší plat za úplně stejnou práci.....a co nám s kolegyní bylo platné, že jsme byli rychlejší, víc jsme si pamatovali a mohli toho dělat víc najednou(myslím zakázek)......prostě předsudky......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.