Jedna technická - škrob je sacharid, bílkovina je bílkovina. To spolu nesouvisí. Standardní jogurt má cca ty 3% bílkovin, je to dané bílkovinou v mléce, sacharidů různě. Od nejkyselenjších typu Hollandia po slazené, tam i k 15g na 100g. Jogurty s vyšším obsahem bílkovin to mají uměle doplňované, je přidané sušené mléko a tak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.