Přidat odpověď
libiku, tak ty trpíš po podání dávky, já před ní (než se vykopu z postele a rozběhnu se). Při vynechání se mi neděje nic. To nemá abstinenční příznaky. To není jako hlad nebo neodolatelná chuť. Někdy tedy trpím při závodě, a to si nadávám, že jsem se měla z té postele vykopat častěji (to by se mi ta závislost drobet hodila)...
Já měla štěstí, že v dětství mi jídlo jako náplast nenabízeli, jen pořád že jsem hubená ať jím (nebyla jsem hubená) - třeba i ty piškotky, na pláč bylo "nebreč, nebo ti jednu šoupnu, ať máš proč".
Co se řeší ohledně váhy na portálech neřeším, to jde mimo mě stejně jako móda, kosmetika, prací prášky, nové modely mobilů... když něco potřebuju (na sebe, něčím vyprat, něčím telefonovat...) tak kouknu po fčních parametrech a dle toho pořídím.
Nekvalitní potraviny nevnímám jako zbytečnou masáž. Byla by, kdybys nepovažovala ideu jednoho kvalitního buřtu místo dvou separátů za absurdní. Navíc tedy žádnou patrnou masírku v tomto smyslu nevidím, všude spíš reklamy na slevy na...
Předchozí