Přidat odpověď
A vůbec, jsme v Čechách, jaký španělský šunky a kokosy ve vaničce, kdo nás naučil mít na to chuť a chtít to?
no, libik, to jsem třeba vůbec nechtěla vytahovat, bála jsem se říct, že jím potraviny u nás obvyklé, podle toho, co je sezona.
Jo, vím jak chutná kokos, ananas a mango. Ale že bych to musela mít v denním jídleníčku?
Proč proboha? /mimochodem řešení proto, aby se nedovážely potraviny přes půl zeměkoule/
Já si osobně myslím, že lidi prostě mají hovno co dělat a vymýšlí kraviny. (pardon). Vždycky, od nepaměti, byl problém s potravinami, ať je získat, pěstovat, sklízet. Věnovalo se hodně času jejich přípravě, vaření, konzervování, sušení. Ještě před 50 lety bylo běžné si toto všechno obstarat. A teď, když máme pračky, myčky, sušičky, zavařovací hrnce a já nevím co, je nám zatěžko trocha práce pro kvalitní jídlo?
(ani před 100 lety nebyl supermarket kde by bylo k dostání KVALITNÍ - byl pekař, řezník, mlékař... A i ti tuhle panince ukrojili lepší než támhleté panince)
Předchozí