Jasně, chápu.
Vždycky to bylo tak trochu veřejný téma, ale řekla bych, že jak se otevřely netušené možnosti v tom, co jak kde jde koupit a ochutnat, případně různých diet, tak se rozšířily i debaty o tom.
Kdysi se jako vzácnost opatrovala kuchařka "Počítání nudliček v jarní polévce", kde se radilo lidem, jak z českých surovin uvařit něco, co by se podobalo čínské exotice, a zcela samozřejmě se počítalo s tím, že některé exotické ingredience budou nedostupné, takže se řešilo, v jakém poměru co správně namíchat, aby to co nejvíc připomínalo víno mao-tchaj a že se bambusové výhonky dají nahradit mladými kedlubnami, dneska už by to ztratilo grády protože pro výhonky stačí zaskočit do nejbližší večerky, tak si ten, kdo má k tomu sklony, holt najde něco jinýho, co je kulinářsky k řešení.