| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marko,
já jsem to složení ČR/DE cca 8-10 let zpátky sledovala hodně. Měla jsem na to čas. Sýry,jogurty,šunky,nanuky atd., stejný řetězec, totožný obal,u nás dražší, v DE levnější. Lidl. V Německu sýry více smetany, jogurt bez škrobu, ochucený jogurt víc ovocné složky, nanuky chuťově mnohem lepší, v čokoládové polevě víc čokolády, šunka víc masa. Teď už na to čas nemám, tak radši nakoupím mentem všechno v Německu u u nás bohužel dokupuju jen ten základ.
Prací a čistící prostředky, to je úplně jinej level. A boty, už nemám sílu běhat po sportisimech a reklamovat. Kdysi poprvé, když mě vzala kamarádka v Německu do obuvi 150 km od baráku, tak ji říkám, jak to bude reklamovat, no a ona si ťukala na hlavu, že tam se nic nereklamuje. Tak všechny boty kupujem tam. Teď jsem, pravda, našla jeden sport, který dováží outletové boty z Rakouska za dobrou cenu, ale to je spíš jednorázově.
Přidám jeden svůj průzkum, prací prášek koupený v Německu 175 Kč/40 PD. Tak intenzivně voní, že z té krabice jsem měla 56 PD a prádlo čistý, voňavý. A došel mi, tak jsem vzala akutně stejnou značku v Albertu asi, 48 PD/200 Kč. Na pohled méně těch modrých kuliček, nevoní a nepere ~a~. I graficky stejnej obal.
Takže mně ta dvojí kvalita vadí

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.