| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Paty mě bolely 3/4 roku (od října do července) - jednak ostruhy (potvrzeno rtg), jednak posléze asi zánět těch šlach na chodidle či co...moje komunikace s lékaři v tomto směru skončila rtg jedné paty, víc jsem k nim nešla, vzhledem k tomu, že bolest druhé paty byla totožná, soudím, že tam ostruha byla taky. Pomohlo mi homeopatikum, ale nejdřív jen na chvíli, záhy se bolesti vrátily, ale úplně jiné, v jiných situacích atd., dle všeho jsem pak usoudila, že ta další bolest už byla od zánětu - od toho nakonec pomohla asi kombinace homeopatik + moře v létě a nebo prostě jen čas...
S botama to bylo taky pekelné, trochu jsem snášela Crocsy coby přezuvky v práci a doma a to jestě jsem si tam doma dávala gelové podpatěnky nebo molitanovou houbičku, jarní/podzimní boty jsme si koupila zn. Reflexan - mají tam cosi v té patě jako k odpružení a ty mi jediné opravdu vyhovovaly, letní boty jsem si koupila jakési zdravotní se vzduchovou vložkou nebo jak to nazvat - při chůzi "pšoukají", ale ty, ač se mi v krámě zdály OK, tak jsem je pak nesnesla a bolely mě v nich paty i celá chodidla děsně, naopak mi vyhovovaly jakési úplně no-name levné boty páskové z Rena, vůbec nebyly zdravotní, ani neměly nijak zvlášt měkkou stélku resp. měly ji z nějakého jakoby korku ci co to bylo, takže o něco měkčí než bežná asi byla, ale ono jde spíš o postavení celého chodidla v té botě, výše podpatku atd., samotná měkká stélka to nezachrání, jak jsem zjistila. Naopak spousta vysloveně zdravotních bot ze specializovanýách obchodů mi nevyhovovvala, chce to vyzkoušet, každému sedne něco jiného.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.