Pod článkem píší, že pro menší palčivost se musí hořčice nechat delší dobu uležet. Dávala jsi jen ocet nebo i víno?
Dle mého palčivost způsobuje ocet. Mixuji křen s octem, olejem a solí - vydrží pak bez zavařování v lednici celou zimu, ale je to síla. Vyzkoumala jsem, že mixovaný křen pálí normálně, jeho pálivost zvýší až ocet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.