U nas byl problem u syna. Narodil se drive a jeste dostal zloutenku a porad spal. Sestricky rikaly ,ze ho musim kazde tri hodiny vzbudit a nakrmit jinak nebude silit a prospivat. Nejdrive jsem odsavala mleko a krmili jsme ho kapatkem do oci. Byla jsem z toho hodne vycerpana protoze cely proces jsme museli opakovat kazde tri hodiny i v noci. Vdycky dlouho trvalo nez jsme ho vzbudili aby alespon trochu sal. Omyvali jsme ho vlaznou zinkou. Postupne se to lepsilo a ja zacala prodluzovat ty nocni intervaly aby jsme se alespon trochu vyspali. Kdyz byl trochu silnejsi ,tak jsem ho zacala prikladat , vzdycky u toho zase usnul.Postupne zacal silit a sat. Nakonec se rozkojil a kojila jsem ho dlouho. Byl to dlouhy a vycerpavajici proces a bez pomoci manzela ,ktery syna vzdycky budil a pripravoval na kojeni bych to asi nedala. Cely proces nam trval asi ctrnact dni nez se povedlo syna rozkojit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.