| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je to v každé škole jinak. Jde je mít i nemít. Dtto ostatní pracovní činnosti. RVP umožňuje je v praxi nevykonávat a dost škol to tak dělá.
U bratrance v Německu si pamatuju, že měli na nižším gymnáziu výuku pletení. Všichni. Když dopletli, šili gatě na známky. Pamatuju si to, protože bratranec dostal pětku (známky do šestky), kterou pak doma nějak přešili na čtyřku, ale dál to nešlo a vlak přes to nejel.
Můj kluk před pár lety taky v Německu měl čtyřku z vrhu (nebo hodu?) diskem a z plavání měl mít pětku (plavat uměl, ale blbě). U plavání ale učitel nakonec řekl, že mu známku o stupeň zlepší za to, že z celé třídy dosáhl největšího pokroku. Dost spolužáků mělo pětku z hudební nauky, syn ne, protože jsem ho to doučoval skypem, ale byla to látka z druhého a třetího ročníku konzervatoře, ani jsem to všechno z hlavy nevěděla a musela hledat v učebnici.
Úplně to vidím tady.. A nevím, jestli Němci jsou parta nekvalifikovaných dělníků pracujících v montovnách.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.