| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, n a tom, co jsem napsala, jaksi neni nic k nepochopeni, ne?

"Mám tomu rozumět tak, že děláš zadarmo spousta věcí pro druhý, ale chtít po někom známém něco "za něco" (např. za peníze) ti připadá nemorální a jako otravování lidí? A že ti ostatní otravují tebe, to je jako cajk?"

Ja delam plno veci pro jiny, zcela zadarmo, a to proto, PROTOZE TO JA CHCI DELAT. Kdybych nechtela, nedelala bych to, ani kdyby mi za to platili. NIKDO MI O NIC NERIKA. Nikdo mne s nicim ne otravuje. DELAM TO, KDYZ VIDIM, ZE NEKDO NECO POTREBUJE A JA TO MUZU/UMIM. Ale vetsinou to neni pro zname, protoze ti si to umi zaridit sami. A zaridi.

Ja naopak nepotrebuju nikoho votravovat. Po znamych nic nechci. Zname a pratele mam z jinych duvodu, ne proto, aby pro mne neco delali. Kdyz se jim neco pro mne chce udelat, udelaj to a nic za to necekaj a nikdy mi to nevyctou, i kdyz za to nic nemaji. Protoze jsou stejni, jako ja. Neco udelaji, protoze to umej a chce se jim. Kdyz se jim nechce, nikdo jim o to stejne nerikal (a ja si to zaridim jinak) a nemusej se citit nejak blbe.

Nepsala jsem, ze to povazuju za nemoralni - ale pripada mi to jako vyuzivani lidi a jejich casu, ktery se tobe nechce vynalozit a od nich je to normalka? (a to jeste beru v potaz, ze se posleze nejak casove revanzujes…) Jenze ti lidi zrovna treba chtej venovat svuj cas necemu jinymu

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.