| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A to já jsem zase introvertní extrovert. Nebo možná extrovertní introvert. Záleží, co mě zrovna přepadne. Mám ráda samotu a lidí se straním. Jenže to na mě zase padne melancholie, že mě nikdo z těch všech lidí nemá rád. A potřebuji lidsky nabít. Takže jdu mezi lidi, kteří mě někdy nabijou. A někdy úplně vybijou, takže mám lidí dost a vyhledávám samotu. Před lidmi se schovávám, před sousedy obzvláště a modlím se, aby nikdo nechtěl nic půjčit. A pak mě zase přepadne něco jiného a číhám na lidi, kteří jdou okolo, rozdávám jim buchty a nabízím sazenice. Do toho musím často telefonovat a vést small talky. Navíc pracuji s lidmi. Nejraději bych si zalezla s knihou nebo šla bydlet do srubu , daleko do lesů. Dokud ještě jsou. A tam by to na mě padlo a rychle bych se vrátila mezi lidi, sousedy a kamarády, se kterými bych se extrovertně a zištně družila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.