Monty, to je pěkný přístup, v podstatě ho mám též. Teď jsem byla v Čestlicích v aquaparku, no tak jsem tam podpořila místní "malé" podnikatele asi patnácti stovkami (mimo vstupné).
A řeknu ti, udělala jsme to nikoliv z romantismu, jak si "malý" majitel podniku zaslouží mé peníze v místě podnikání, ale protože jiná cesta by mi připadala trapná a chtěla jsem udělat dítěti radost.
Ty z jedné strany pokládáš za slušnost utrácet v řeckých (ehm, kolikrát spíš tedy německých) tavernách na řeckém pobřeží, ale Airbnb ti připadá zkázonosné. Pro mě je to jaksi myšlenkově nepřehledné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.