je těžké to vybalancovat a nejde to naráz... ideálně postupně ubírat...
dřív jsem nevěděla, co je to být o víkendu doma, na střídačku jsme navštěvovali moje rodiče a tchýni... u tchýně se to upravilo postupně samo, i ji naše návštěvy začaly zmáhat (přece jen, když se vyhrne nás pět do domku, kde je zvyklá být sama, je to nářez
), takže jezdíme tak jednou za 5-6 týdnů, podle situace a potřeby, nepřespáváme, ráno jedem tam, oběd buď vezu a jen ohřeju nebo ugrilujeme, co nachystám, odpoledne dáme kafe (něco k němu dovezu, tchýni vždycky potěší domácí sladké) a navečer jedeme domů... během odpoledne případně pomůžeme s čím je potřeba, ale hlavně pokecáme, necháme tchýni vypovídat
vyhovuje to víceméně oběma stranám...
moji rodiče teda nesou hůř, že jezdíme méně často, navíc jsou nově přestěhovaní v menším bytě, kde už je ten prostor na náš vpád příliš těsný, takže se tam moc nehrnem, jezdíme tak co 3 týdny, někdy méně často (a pak poslouchám nářky
)
voláme si s mámou tak 2-3x do týdne, většinou s ní prokecám cestu autem z práce (děláme si srandičky, že ji povozím z prahy, občas komentuju, kde zrovna jsem, jako třeba "koukáš na Ulici? akorát jedu kolem, tak ti mávám")