| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

u nás bylo lego, lego. Na narozky obvykle nějaké velké (dražší) lego. Jeden rok jsem koupila toho toho robota Vernie -Lego Boost. Je to lego a zároveň splňuje i tu "elektronickou" tužbu, ovládá se přes mobil. A pořád to zůstane hračka která má hodnotu a bude se dát prodat.
Xbox máme, ale ten jsem koupila jako "běžnou" věc do domácnosti, prostě je společný. Děti u toho seděly dost když byl nový, ale jaj to pominulo tak se používá tak nějak normálně, když přidjou kamarády, nejde jít ven a tak. Přes léto si skoro nevzpoměly, začaly se shánět teď v sobotu, kde že je ovladač, když celý den pršelo.

Jinak dobrá věc jsou skládací koloběžky z Decathlonu, to u nás ted frčí, jezdí na tom hodně dětí i do školy. Koupila jsem je na prázdniny a používají je oba hodně, asi i víc než kola. jsou praktické, dají se složit, různě přenášet, a dopbře se na nich jezdí. Myslím že jako dárek je to dobrý tip, teď jsem to radila jako dárek pro dítko kamarádce a prý úspěch. Co vím mají je skoro všichni jejich kamarádi a kdo ne ten si ji přeje na vánoce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.