jako dítě jsem hudrala na školní jídelnu, stejně jako všichni ze školy... ve skutečnosti byl hlavní průšvih v bramborách - buď byly nedovařené nebo hnusné
a přes zimu často přemrzly a to byl teprve hnus... pak jsem nejedla koprovku (ale tu prostě nejím, nemám ráda kopr)
po opuštění zš jsem zjistila, že tam vařili vlastně moc dobře - v porovnání se školní jídelnou při sš - resp. zš, se kterou jsme měli společnou budovu a kam jsme měli chodit na obědy - to se nedalo
jinak já jako dítě milovala všechny ty sladký jídla, nákypy, škubánky, kaše, žemlovky... dneska to nemusím, moje děti to nepovažují za plnohodnotné jídlo, něco z toho jsou ochotni sníst jako svačinku ke kávičce
u dětí taky vaří dobře, jsou jídla co nechtějí, ale ze dvou jídel si vždycky vyberou... a já občas i závidím, když vidím jídelníček
(jen špenát prý neumí, ale to bude tím, že já prý dělám nejlepší
)