Přidat odpověď
Tééda, vy jste ale vybíravé ! Všechna zde vyjmenovaná jídla byla a jsou má oblíbená. Mám ráda úplně všechna sladká jídla. Jen nesmí být ošizená o to nejlepší tj. posypy, másla a omáčky. Rýžový nákyp musí být nadýchaný, nevyschlý, s hojností ovoce a ovocné šťávy. Škubánky musí být posypané velkým množstvím máku, cukru a plavat v máslíčku. Všechny luštěniny jsou báječné. Fazolky na smetaně vynikající (jen je chuťový rozdíl mezi čerstvými fazolkami a sterilovanými). Ryby, houby, vnitřnosti - úžasné. Mléková polévka zajímavá a chutná. Flaxi i flaksi jsou na mase to úplně nejlepší. Maso bez tučných částí je naprosto nudné.
Takže závěrem: všechna jídla jsou dobrá až výborná. Jen musí být dobře a se zájmem o věc uvařená, neošizená.
Ale abyste neřekly, že jsem moc gastronomicky pozitivní: nemusím frankfurtskou polévku (červená voda s párkem a bramborami) a znojemskou hovězí pečeni (vaději mi tam ty kyselý okurky). Ale i tato neoblíbená jídla jim a snim.
Předchozí