Slyšela jsem o tom jednou v radiu v autě, byl to nejspíš trochu reklamní pořad přestrojenný za zpravodajství.
Zástupce poskytovatele tohoto produktu mluvil tak přesvědčivě, sladce a bohulibě, že mi opravdu naskočila husí kůže a vyhodnotila jsem to jako lichvu/polokriminální společnost a nikomu bych tuto konkrétní společnost nedoporučila. Jako osamělý senior bych se opravdu bála situace, že někdo jako on čeká na to (= bude mít zcela jasný hmatatelný materiální zisk) až nebudu.
kdyby to poskytovala nějaká renomovaná banka, dalo by se o tom teoreticky uvažovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.