Madelaine, já osobně nemám více sil v 50 než ve 20 (50 jsem se zatím nedožila), ale rozhodně jsem v lepší kondici ve 40+, než jsem byla v 30+. Tehdy jsem byla nevyspalá, vyčerpaná, se selhávající imunitou, veškerou moji energii a kapacitu odčerpávaly děti. Žádný čas jsem neměla sama pro sebe. Dneska možná hůř vidím a při sportu trochu cítím klouby, ale jinak se cítím zcela fit a v kondici a dělám všechno, co dělat chci a potřebuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.