Přidat odpověď
Cpali jsme se plody opuncie před měsícem na jihu Itálie, netuším, jestli měli právě sezónu, nebo jestli tam dozrávají celoročně, ale byly úplně všude. Jak tu někdo psal, když je koupím tady - resp. kupují si je občas děti, jako vzpomínku na Španělsko, je to jak někdo psal výš - rajčata ze zahrady a rajčata čerstvá. I když vzhledem k tomu, že tohle ovoce podle mne přebralo kaktusí odolnost, dají se jíst i ty supermarketový. Krájím je v kožené rukavici, ve které chodím ke včelám, když tu ta tam při manipulaci nějaký trn obdržím, je to jak z jakéhokoli jiného křáku, jen jsou prťavý a nejsou vidět, když je chceš vytáhnout, proto rukavice. Takže rozkrojím v rukavici a neesteticky vydlabu lžičkou. Mám je ráda.
Předchozí