Přidat odpověď
Libíku,
naštvalo by mě to, kdybych neviděla u majitele psa snahu tomu zabránit.
Minulý týden mi stájový pes prohnal kozy. Myslela jsem, že to mají už dávno srovnané, ale nějak se nešťastně vyvinulo (moje drobná kozenka se ocitla daleko od své větší sestry a na psa si netroufla, takže začala couvat a utíkat a neštěstí bylo na světě)... pes je taková ta potvora mrňavá, uřvaná, a kozy ho v minulosti párkrát prohnaly, což určitě nebylo příjemné - a naštěstí mu teda dokázala i ta moje mrňavka utéct, ale ocenila jsem, že panička psa zavolala a zavřela (a já jsem zavřela kozenky, protože jsme se s paničkou potřebovaly pobavit o důležitých věcech a ne řešit zvěř).
Tím, že to ona vyřešila takhle, tak se tomu dneska můžu zasmát, že kozy měly alespoň nějaké kardio cvičení.
Kdyby ho nezavolala a přesvědčovala mě, že to kozám prospělo, a že jsou přeci schopné utéct, tak bych byla nasraná... Protože ta možnost, že pes zabije kozu, má poměrně velkou pravděpodobnost. Podobně s tou kočkou - kočky mají koule a dokážou se psovi postavit, ale ve finále si myslím, že je taky větší pravděpodobnost, že pes zabije kočku než naopak.
Předchozí