Dělám v jiném oboru a tam to funguje stejně. Jen zatím nikdo nestabilně, jelikož co by bylo pak nevim. Již několik let mám stejný plat, odměny se nevedou. Ať odpracuji 160 a nebo 190h. Ale tak to je. Mám několik možností a) jít dělat něco jiného za b) držet hubu a krok. Už roky to dělám z lásky k té práci a jelikož to má smysl. Za hodin neplacené jo volna. Znám takhle dost lidí. Třeba Monty by za můj plat ani ráno nevstala z postele ;))))).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.