Ne nutně, já jsem absolvovala na PřF UK a PF UK by mě ne vzala, ale chtěla. Zkusila jsem to, protože původně (kdysi) to vypadalo, že to budu mít hrazené zaměstnavatelem, omluveno z práce bez nutnosti nasuplovat a moc se nenadřu. Reálně to prostě nešlo vydržet, takže pak jsem udělala KUDBi za svoje. Některé zajímavé věci jsem se tam dozvěděla a je potřeba jim přičíst k dobru, že mě nechali udělat práci, kterou jsem dělat chtěla a sice mi nepomohli, ale ani mi nějak vyloženě nebránili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.