nepeče mi trouba, takže teď jedu vše v remosce
dá se tam udělat cokoli - vyjma bábovky, bo to mám větší formu než je remoska
jinak dělám klasickou hrnkovku a pak různé přísady
2 hrnky mouky, hrnek cukru, prdopeč, vanilk. cukr, 2 vejce, hrnek mlíka, 1/2 až 3/4 hrnku oleje - suché smíchat s mokrým no a pak přísady
buď do toho vsypu ovoce (jakože bublanina)
nebo ovoce a drobenku (jakože koláč)
nebo kakao, koření do perníku (místo vanilk. cukru), trochu jablek a marmelády (jakože perník)
nebo do půlky těsta kakao (jakože dvoubarevná "bábovka")
nebo místo jednoho hrnku mouky hrnek máku (jakože makovec)
nebo místo jednoho hrnku mouky hrnek kokosu (jakože kokosová buchta)
no ještě si nikdo nestěžoval, sní se všechno a docela brzy
jinak mouku používám různou, v původním receptu je polohrubá, ale míchám to tak půl na půl se špaldovkou, s žitnou atd.