naboso klouby netrpí ani na tvrdém povrchu, protože ten náraz se odpruží v chodidle, které je na to uzpůsobené, a nepřenáší se do kolen a kyčlí.... Jako něco o tom fakt vím, mám vrozenou vadu kyčle a v bosobotách klidně běhám i po té Praze (jako turista, tj. celý den na nohou) a kyčel mě nebolí. V normálních botách (i značkových trekovkách) mě bolí i po výšlapu v horách... (teď teda už mě berou i křeče do těch chodidel, takže se normálním botám vyhýbám a nosím je akorát ke koním)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.