Přidat odpověď
Když jdu s kamaradem na kafe, tak s nim souznivam? Ne, proste jdu s kamaradem na kafe. Na posledním kafi jsme se bavili o tom, ze jeho maminka na tom není dobře a ze rekonstruuje byt a jde mu to jak psovi pastva. A ja mu rikala, ze menim praci a rekonstruuju byt a nejde mi to vůbec, neb remeslnik se nedostavil. Co je na tom?
Kdyby mi to chtěl manzel zakazat, tak to vůbec nevim, jak by provedl, zrovna tak ja si nedovedu představit, ze bych mu zakazala, aby sel po praci probrat novinky ze světa, ja nevim, třeba formule 1.
Ja ani nevim, jak by ten zakaz mezi dospelyma mel fungovat. Když bude manzel chtit provádět neveru, tak ji bude provádět, i když mu to zakazu. Ja verim tomu, ze ji neprovadi, tak at si chodi kam chce s kym chce.
Nevzala jsem si nekoho nepricetnyho, co by svoje aktivity delal na ukor rodiny, když je potřeba postarat se o dite, tak se stara (spis staral, diteti je 15), provadime spoustu aktivit spolu, ale ani jeden jsme kvůli tomu, ze jsme se vzali nerezignovali na svůj život.
Předchozí