Přidat odpověď
My třeba teď o víkendu měli:
V sobotu ráno kaši z ovesných vloček (vločky, kousek másla, trochu medu), v poledne kapustu s bramborama a rajčatový salát a večer fazolovou polívku. V neděli palačinky a domácí povidla, v poledne brokolicovou polívku, rybu a domácí coleslaw a večer domácí chleba a drožďovou pomazánkou a zeleninou. Mezitím jablka, mandarinky, kedlubnu, smoothie z jablek a banánu a křížaly.
Myslím, že nás víkendové jídlo stálo nula nula nic. Jasně, ryba je drahá, med taky a povidla každý nevyáběl, ale jinak se z vloček, zelí, fazolí apod dá udělat neskutečně moc jídla za pár korun. Bez té ryby jsme se v pěti lidech do pětistovky určitě vešli a to jsme ani nechtěli šetřit.
Předchozí