Ropucho, mne taky obcas prepadne nostalgie - a nevim, jestli to je nostalgie i po mladi a stihlosti a nadejich, ktere clovek mel, a hlavne po pribuznych, kteri jiz zemreli, a se kterymi jsem mela spoustu zazitku, a taky po bezstarostnosti z pocitu, ze jsem soucasti velke rodiny a ze se v pripade prusvihu nekdo postara....
kdyz si vzpomenu na drobna konkreta jako treba ted na Tuzex, tak se mi po te dobe uz tolik nestyska :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.