| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lelo, já to vnímám tak, že jako dítě, které vzešlo z poměrů, kde jsme se sourozencem vůbec byli rádi, že byl stromeček a nebo aspoň ozdobené větvičky, kde jsme museli být vděčni za jakoukoli blbinu pod tím mám toto nastavené tak, že se snažím najít kompromis mezi tím vším. Další věc, která ovlivňuje u nás potřebu dát dárečky je také to, že naše děti nedostávají věcné dárky ke svátku, za vysvědčení... prostě dárky dostávají jen a pouze na Vánoce a k narozeninám, takže pořád tak nějak je, co kupovat. Navíc babičky dají peníze nám a my kupujeme vše za všechny. Nicméně sleduji, že jak děti rostou, tak najednou to starší opravdu už má problém dárek vymyslet, protože ví, že po roce nový mobil fakt nedostane a vlastně nový už nedostane od nás možná nikdy, protože v 16. letech už si na nový může našetřit sama, totéž nový notebook... takže bere jako fakt, že nejspíše půjde-li to, tak letos dražší dárky dostane mladší dítě, které potřebuje např. notebook. Starší co vím, tak si přeje nějakou PC hru a hodiny na zeď, nějakou knížku, možná dostane nějakou poukázku na sportovní oblečení, obuv. Pro mě jsou Vánoce svátky rodinné pohody, možnosti kouknout v klidu na TV, chodit na procházky... ale žel k tomu u mě patří i radost dětí - neříkám, že děti musíme udusat kvantem dárků, ale prostě je-li na to, tak nějaké ty dárečky, které potěší, ano - i sama je ráda dostávám ~;) Nicméně nesnáším předvánoční obchoďáky, davy lidí rvoucí se o blbosti, takže co jde se snažím pořídit už během listopadu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.