| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cairo, netuším, jak to bylo u vás, ale nás doma to vždycky bylo tak, že 24. bylo dopoledne šíleně hektické. Mamka vstávala se slepicemi, aby zvládla uvařit brambory a zeleninu na salát; uvařit polévku... Snažila se při tom všem nějak ještě nazdobit talíře s cukrovím... tak nějak na ní byla celá příprava Vánoc - koupit kapra, zabít, vykuchat, naporcovat, obalit, usmažit... nachystat a zabalit dárky... Tatínek měl jedinou povinnost, a to obstarat nějaké jehličí. Mamka byla strašně unavená, přetížená, takže ano, až v dospělosti mi toto vše došlo, že spousta jejich "atomových" záchvatů plynula pouze z tohoto.
Takže v mojí rodině jsem v tomhle zařídila tak, že kapra obstarává manžel s dětmi, manžel ho vykuchá, naporcuje... usmaží. Postaví do stojanu stromeček a s dětmi ho vesměs ozdobí. Já se starám pouze o polévku a brambor. salát, se kterým mi případně pomáhají děti. A vše chystám už 23.12. Samozřejmě dárky průběžně balím, jak je koupím a před položením pod stromeček už jen nalepím mašle. Vše se zvládá v klidu a v pohodě. ~z~ A s výzdobou venkovní i domácí hodlám začít už zítra, aby toho nebylo pak moc najednou. Takže opravdu platí, jaké si to uděláš, takové to máš - ale někdy k tomu musíš mít zároveň i správného chlapa. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.