Přidat odpověď
Rozvod mi nepřipomínej, soudy si na mně tak smlsly, že to nemělo obdoby. Doslova proti zákonu i proti zdravému rozumu. Stalo se toto: my jsme s bráchou zdědili po rodičích domek. Já se tam chtěla po studiích nastahovat, brácha o to neměl zájem. Tak jsme tu půlku od bráchy koupili s dneska už exmanželem, na splátky, splácení mělo trvat 10 let (hypotéky tehdy nebyly, ani stavební spoření). Já byla tedy vlastník 3/4 domku (moje polovina + 1/4 přikoupená), exmanžel 1/4. Když jsem viděla, že manželstí spěje k rozvodu, dohodla jsem se s bráchou, že mu dočasně nebudu nic splácet, ale že mu to doplatím po rozvodu, kdy vlastnictví nemovitosti převedu na sebe. Byly zaplacené 3 splátky. No, a soud řekl, že ho to nezajímá, a odsoudil mne k tomu, abych plně vyplatila exe. Fakt logika jako prase. Což by znamenalo, že nemovitost vlastně zaplatím 2x, jednou exovi, podruhé bráchovi. Jenže od exe bych ty prachy v životě neviděla. Tak jsem nechala nemovitost přepsat na sebe, exovi nedala ani korunu a vyplatila bráchu. Rozváděla jsem v v r. 1989.
Předchozí