77krasko, já měla v létě i 4 měsíce volna. Šla jsem na kdejaký předtermín, a 6.června, kdy ještě ani nezačalo zkouškové, jsem nesla index na studijní ke kontrole. Ti mysleli, že se jdu na něco zeptat, a když jsem řekla, že jdu uzavřít ročník, padli do mdlob. Pak jsem ty 4 měsíce jezdila s Čedokem (to víš, cestovat jsem chtěla, ale prachy nebyly. Takto jsem spojila příjemné s užitečným, cestovala jsem a ještě mi za to platili
) nebo jsem někam vyrazila sama, neb jsem měla peníze z brigády. Já se s tím Čedokem dostala na zajímavé akce, třeba jsme byli s Rumunama na nějakém galavečeru v Lucerně. Já netušila, že mi jako průvodci přiklepnou podobnou akci, tak jsem ani neměla co na sebe. A protože v rumunském zájezdu nebyl nikdo, s kým bych se domluvila (jejich průvodkyně mluvila rumunsky a maďarsky, takže si dovedeš představit ten výklad. kdyby aspoň jeden z nich uměl německy nebo rusky, mohl tlumočit, ale takhle jsem se o ně týden starala a ani zaboha jsme se nedomluvili), tak jsem se v té Lucerně dobře bavila se dvěma postaršími německými pány. Jó, to byly časy!