Jahalo, tobě pomáhá zedník?
Promiň, krásný překlep
Tak třeba citronovou polevu naberu trochu na lžičku a otřu o kousek cukroví - to ze dvou stran. Poleva se ještě trochu rozteče a vypadá docela dobře.
Jinak já moc polev nedávám, nemám ráda extra míchání chutí. Takže na jeden druh dávám citronovou ( ta k tomu cukroví patří), na druhý čokoládu ( slepené kousky opatrně namočím v horké čokoládě a dám na plech vyložený pečícím papírem a nechám ztuhnout) a ještě na perníčky dáváme bílkovou polevu. A šlus.
Nemám moc ráda cukroví od mojí tchyně, ta dělá dobré korpusy, ale má tendenci všechno polít citronovou polevou nebo čokoládou. Jo, cukroví vypadá pěkně, ale prostě polevy chuťově přebijí základ.