Mno, "ten nahoře" byl opět chytřejší než já (ostatně jako vždy) a splnil mi povolání o kterém jsem v dětství nesnila, ale sedlo mi jak nejvíc mohlo. Já chtěla pracovat se zvířaty, jít na veterinu, a dnes jsem fakt ráda, že mám zvířata jen jako zálibu a ne jako povolání. Povolání mám úplně super, baví mě, naplňuje a má svou hodnotu, řekla bych. Takže se mi splnil sen, který jsem vlastně ani neměla. Díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.