Přidat odpověď
Je to možné, ale mně byl tak nesympatický, že jsem mu ani to moc nejedla. Promítám si do toho osobní zkušenost holt.
Ona sice nebyla kdovíjaká krasavice, ale to je relativní, mně jednak třeba nepřipadá krásná anébrž naopak ani vévodkyně Megan, ale lidi z ní dost šílí. A i tahle holka, když byla pěkně upravená, učesaná, slušelo jí to. Kromě toho malá-hubená-dlouhé vlasy. To je největšinovější mužský vkus, minimálně u chlapů, co mají mindráky a těch je většina. Takové detaily jako nesouměrný obličej nebo vadu výslovnosti nezaznamenají.
Že se domlouvala s chůvou? To je ale nutný, když máš chůvu. Bez toho to nejde, muzikanti dělají to samé, k práci patří, že domlouváš termíny. Dřív měly děti chůvy úplně běžně, tady u nás nad tím všichni piští, jak je to strašné, ale podle mě není. Děti zjevně nebyly žádní deprivanti, akorát matka nebyla v domácnosti. To je normální možnost, jak to udělat. Podle mě lepší než jesle, které se teď tak ukrutně propagují jako boží věc. Já mám tu smůlu, že si na ně pamatuju a pamatuju si, jak do nich chodila ségra, tisíckrát radši bych chůvu.
Předchozí