Ano, oba nájmy jsou včetně záloh samozřejmě. Náklady na dojíždění nám zůstanou stejné jako teď, po městě autem nejezdím a na MHD máme nakoupené "šalinkarty" tak jako tak. S tím hezkým bydlením jsi to vystihla, nechci působit rozmazleně, ale prostě uvnitř bytu tráví člověk strašnou spoustu času a já jsem ráda, když mám kolem sebe pěkné prostřední a je mi tam pocitově dobře, což ten první byt splňuje, zatímco ten druhý na mě působí strašně tísnivě - po vizuální stránce tedy, pokud by se esteticky upravil, bude to krásné bydlení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.