| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Balím, podle toho co balím. Věci do vánočních papírů, zalepím průsvitnou izolepou a převáži ladící stužkou. Párkrát jsem dárky dala i do vánoční tašky - potraviny, víc věcí stejného druhu, pro nedostatek času. Ale dárky většinou balím. Letos jsem trošku balila a hodně nadávala. Ty papíry jsou čím dál tenčí a trhají se. Asi jsem narazila na nějaké ošizené. Ale už mám zabaleno, tak dobrý. Dárků mám už pomálu.
Dřív jsem taky ostřížím zrakem sledovala rozbalování, vrhala se na použitý papír a schraňovala ho na další Vánoce. Ale to byl ještě kvalitní a vydržel. Taky jsme tenkrát těch dárků balívali hodně. Takže byla spotřeba.
Dříve jsem taky dělala tu chybu, že jsem balila až na Štědrý den. Zabralo mi to zbytečně moc času. Tak jsem prozřela a balila předem.
Jednou jsem balila dárky za přítomnosti kocoura. Válel se mi v papírech, lovil stužku, útočil na zabalené dárky... Bavilo ho to. Ale mě ne, tak to už taky nedělám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.