Přidat odpověď
O vánocích se na žádnou hádku nepamatuju, ale my se celkově hádáme naprosto minimálně a nejsou to v pravém slova smyslu hádky, spíš jedna strana v podstatě zbytečně z něčeho vypění a druhá to nenechá bez odpovědi, ale pak se navzájem omluvíme a je zapomenuto...na Vánoce se nějak nemáme kvůli čemu hádat - stromek nám roste několik let v květináči, k večeři děláme řízky, salát dělá vždycky manžel, už spoustu let a pořád stejně dobrý...dekorace jsou spíš moje parketa a manžel to nechává na mě a na synovi...a neřešíme dokonalé sladění stromečku s dárkovým papírem apod...vánoční návštěvy máme už spoustu let ustálené pořád stejně a jsou v pohodě...cukroví letos pekl manžel s babičkou, zatímco my se synem byli s jeho kroužkem na zájezdu v Linci...a druhý den jsme zase já a syn upekli zbytek a ozdobili perníčky...nechápu, z čeho si ty lidi na vánoce pořád ten stres vyrábějí...respektive, asi chápu...někteří jsou asi přesvědčení, že o minimálně aspoň o vánocích musejí mít všechno dokonalé a tak urputně se o to snaží, že se kvůli tomu i hádají...
Předchozí