Jestli konečně zítra odpoledne vynořím hlavu ze všech těch pracovních sr..ek, tak bych asi měla uklízet, neboť se u nás cca 14 dní - 3 týdny nevysávalo, nemyla žádná koupelna, ze tří záchodů jsem umyla jeden a jednou jsem vytřela v kuchyni, ptž jsem se u dřezu přilepila ponožkou k podlaze (sirup). Chodím z práce opravdu vyfluslá tak, že prostě nejsem schopná cokoliv dělat. Jedna cérenka je nemocná už déle než měsíc, takže ta je chráněná a ta druhá čerstvě bezlepková je furt unavená a má spousty učení (prý). Hlavně já nemám čas je ani úkolovat, takže jen jedou myčku a prádlo, co mají po týdnech rozdělené, ale že by vysály nebo vytřely, to je ani nenapadne. V koupelně leží na zemi už několikátý den něčí ponožky, asi špinavé, netuším, nechávám si je tam jako tajný projekt, jak dlouho tam vydrží
Vím přesně o dvou koutech, kde žijou pavouci, když rozsvítím, utečou..
Jo a co se týká Vánoc, tak dárky nezabalené, nějaký nákup objednaný na rohlíku, ten teda musím ještě zítra doladit, stromeček na dvorku, stojan bůhví kde..ale to naštěstí není moje starost.. teď si dávám první kafe v týdnu bo nebyl čas, navečer ještě valím na kosmetiku a pak se asi samým štěstím opiju