O tom jsem už slyšela. Tohle již letos zavedli tam, kde lidé moc netřídili. Prodloužili svozy,popelnice byly přeplněné, tak lidé prý začali třídit.
Je fakt, že v létě mám problém jen projít kolem velkých popelnic na bioodpad na našem sídlišti a toto mě odradilo tam v létě bioodpad dávat. A to samé v létě i běžné kontejnery, ty naštěstí vyvážejí častěji. Třeba prodloužit z 2x týdně na měsíc, no byl by to děsný zápach.
Jinak u nás třídění funguje. když jsme se před cca 18-ti lety nastěhovali, tak popelnice byly přeplněné, hodně smetí bylo i vedle popelnic, nyní máme popelnice zaplněné tak z půlky-
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.