U nás jsme tak nějak stejně uklíziví. Ani jeden není bordelář, ale ani přehnaný puntíčkář na úklid. Máme to přes rok rozdělené, já jsem skoro v domácnosti, a manžel chodí do práce a vydělává. Takže uklízím já. Pokud je ale doma delší dobu, třeba na Vánoce, tak také přiloží ruku k dílu a uklízí také. Není to typ, který by si sám seděl či ležel a neuklidil po sobě ani hrnek ani ponožky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.