Oba s manželem máme starý Kindle 4 ještě s tlačítky. Teď syn pod stromečkem rozbalil nový dotykový Kindle 8. Jsem naprosto neschopná ho nastavit, byť s dotykovým mobilem si běžně tykám. Nejde mi zřídit účet - chce to po mě opsat písmena, která když opíšu, vrátí se zpátky a chce to pořád znovu dokola. Nejde mi vytvářet v knihovničce složky. v knížce se mi listovat daří, ale v seznamu knih ne. Když vložím soubor "mobi", tk mi to nezobrazuje název knihy, ale jen změť písmen a čísel. Možnost "přejmenovat" jsem v menu nenašla. Potřebovala bych někoho, kdo by mi to nastavil. Je v Brně (a okolí) nějaký servis, kde by mi s tím nastavením a rozjetím pomohli?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.