Stedry den byl hezky - základní věci jsme měli připravené. Dcera šla ráno ke konim- moc si to užila. Taky si to zasloužila - byla letos hlavní manager dárků (vybírala, radila ostatním, balila skoro všechny). Překvapeni jsme tedy pro ni neměli - vše si vybrala, ale byla spokojena. Dospěly syn s ni vše odjížděl a pomáhal s vxbiranim. My se totiž stíhali tak sotva starat o mimino ( Ja) a o novou práci ( manžel).
Jediný chybný dárek jsem dostala ja - dvě Zeměplochy, které už mám. Dcera totiž prohledali knihovnu a tyto knihy nenašla. Mám s nimi totiž podlozenou postýlku.
Syn dostal asi nejvíc dárku - po mnoha letech... nějak jsme měli všichni inspiraci. A taky si to zaslouží - maká jako šroub na přípravě naši kavárny.
Ale spokojeni jsme byli všichni.
Veceře letos jen s mými rodiči, tchyně letos přijde až ba Štěpána.
Večer na nás s mužem přišla nejaka bilanční nálada, potřebovali jsme si důležité věci vyříkat. A zvládli jsme to celkem kultivovaně - oběma se nám zase ulevilo. Bozi hod byl pak o to krásnější - pohoda při sledování romantických filmu, manžel šel s kočárem, dcera sla s kočárem, zahráli jsme si všichni hry (Dominion), muchlali se s miminkem, pili jsme kavu, ja dokonce 1/2 deci aperitivu, ohrali jsme jídlo od ŠD... proste pohoda.
Dnes šli kluci pracovat na kavárnu a na obed dorazí s tchýni. Tak uvidime, jak den dopadne.