| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak překladač mi vyhodil tohle:

"Moje babička řídí motocykl, motocykl, motocykl v domě slepice. To je 1000 litrů super každý měsíc. Moje babička je staré ekologické prase!

Moje babička říká, že motocykl je opravdu cool, opravdu cool, opravdu naprosto cool. Tuto věc používá v pečovatelském domě jako invalidní vozík, moje babička je staré ekologické prase.

Moje babička jede k lékaři v SUV, k lékaři, k lékaři. Běží přes dvě dědy s rolátorem, moje babička je stará ekologická prase.

Moje babička každý den smaží vepřové kotlety, vepřové kotlety a vepřové kotlety. Protože zlevněné maso stojí téměř nic, moje babička je stará ekologická prase.

Moje babička už nelétá, byla rafinovaná, rafinovaná, rafinovaná. Místo toho nyní plaví desetkrát do roka, moje babička není ekologická prase."

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.