Už jsem taky zvedala dost starou paní, našla jsem jí ve stejném kupé místo bez vyznačené místenky - naštěstí bylo. Normálně bych si tam sedla sama, ale paní seděla u okna a jedině tam byla zásuvka, potřebovala jsem nabíjet tablet a něco užitečného na něm udělat.
Místenky si ovšem pořizuji proto, abych určitě seděla, často i proto, abych dosáhla na zásuvku a byla u stolku, takže nemám žádnou vnitřní tenzi někoho požádat, ať mě na moje místo pustí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.