S trochu podobnými příznaky - hlavně ty nepřestávající vracející se horečky a pokašlávání, měl můj taťka, nakonec z toho byl oboustranný zápal plic. Ale jednak i dost dlouho na to nějak pořád nemohli přijít, a pak i hrozně dlouho se léčil ten zápal, vždycky se to trochu zlepšilo a pak zas horečky, zabrala snad až třetí změna antibiotik. Bylo to takový hrozně na houpačce, i to CRP měl vždycky zlepšený a pak zas horší.
Jsem teda daleka toho pouštět se do nějakých diagnóz, a nejsem lékař, ale těch zápalů plic mi přijde že je teď hrozně moc, co slyším okolo. Na plicním byl?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.