Přidat odpověď
Mas k tomu nejaky manual?
Ja mam Cylindu. Pri instalaci pred 10 lety mi kluci ukazali, co vsecko se ma vyprazdnovat/cistit a jak casto, posleze v manualu, kdybych to zapomnela. Napsala jsem si to primo na ta mista na susicku jako "upozorneni".
Krome vylejvani vody z nadobky po kazdem suseni + cisteni jednoho filtru po kazdem suseni, je dole dalsi vetsi "sbirac" chlupu/prachu, ktery se da zepredu lehce otevrit a vyndat.
V manualu stoji, ze ten se ma sprchovat = cistit nejmene jednou mesicne. Tam se shromazduji dalsi mensi castice, ktere proletnou kolem toho prvniho. Kdyz peres castejc, musis to sprchovat casteji.
Mne jednou po delsi navsteve rodiny takhle protekala voda kolem. Ten sbirac byl zanesen daleko driv. Prolila jsem ho nekolikrat venku prudkym proudem hadici, aby mi to zas nezaneslo odpad ve sprse. Bylo zapotrebi ho "namocit" na par hodin do vetsiho kyblu s nejakym cisticim prostredkem, aby se ty zaschle castice odlepily a daly prolit proudem hadice.
Nebylo zapotrebi nikoho volat.
Ale podivej se do sveho manualu, jestli je to podobna konstrukce a neco se z toho LEHCE=bez sroubovani da vyndat a vycistit.
Předchozí